Rosenborg - Tromsø 2-1:

Varsler samtaler

Tromsø-trener Gaute Helstrup var ikke fornøyd med at innbytteren, for andre gang på kort tid, ble utvist. Igjen snudde motstanderen kampen til seier etter utvisningen.

UTVIST: Det ble knapt 20 minutter på banen for El Hadji Malick Diouf før han ble sendt i garderoben av dommer Mohammad Usman Aslam. Foto: Ole Martin Wold / NTB
UTVIST: Det ble knapt 20 minutter på banen for El Hadji Malick Diouf før han ble sendt i garderoben av dommer Mohammad Usman Aslam. Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Publisert

LERKENDAL (Dagbladet): Tromsø hadde knapt vært større favoritter foran et møte med Rosenborg på Lerkendal enn hva de var søndag.

Og det så en periode lyst ut for gjestene fra nord, etter at innbytter El Hadji Malick Diouf, bare fem minutter etter han ble byttet inn, utliknet for Tromsø. Innbytteren fikk i etterkant av scoringen gult kort av dommer Mohammad Usman Aslam grunnet feiringen.

Gjestene fortsatte det gode spillet på Lerkendal, før det virkelig sa bom stopp fem minutter før full tid.

I luftduell med Leo Cornic, satte senegaleseren albuen i halsen på 22-åringen, som gikk rett i bakken. Dommer Aslam var ikke i tvil, og sendte Diouf i garderoben med hans andre gule kort på et kvarter.

- Vi er ikke fornøyd med det som skjer på slutten, så det må man bare ta, sier Tromsø-trener Gaute Helstrup til Dagbladet etter kampen.

Like etter, med elleve mot ti mann, sendte Rosenborg-midtstopper Ulrik Yttergård Jenssen hele Lerkendal til himmels, da han fastsatte sluttresultatet til 2-1 på overtid.

Klar beskjed

Søndagens utvisning var ikke første gang 18-åringen har blitt sendt i garderoben denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer