Selger luksusvilla

Den tidligere englandsproffen og sportsssjefen Stig Inge Bjørnebye selger eneboligen på 327 kvadratmeter til nærmere 30 millioner kroner.

EKSKLUSIV: Stig Inge Bjørnebye selger villaen sin i Trondheim. Foto: Meglerhuset Nylander
EKSKLUSIV: Stig Inge Bjørnebye selger villaen sin i Trondheim. Foto: Meglerhuset Nylander Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): I 2015 kjøpte den tidligere Liverpool-spilleren enebolig til 9 035 000 kroner. Nå selger Stig Inge Bjørnebye, som nå er sportssjef i danske AGF Aarhus, villaen i Trondheim til en prisantydning på 28 millioner kroner.

Det var søndag den over 300 kvadratmeter store villaen på Øvre Singsaker i Trondheim ble lagt ut for salg. Villaen blir i annonsen beskrevet som en «herskapelig villaeiendom med eksklusiv standard og fantastisk utsikt».

– Her må interessentene kjenne sin besøkelsestid. Det er ikke hver dag at noe slikt legges ut for salg, sier Ola Mogseth, eiendomsmegler og salgssjef i Meglerhuset Nylander, til MN24.

Dagbladet har vært i kontakt med Mogseth, som viser til uttalelsene til MN24, som først omtalte salget av den eksklusive villaen.

SJEF: Stig Inge Bjørnebye var i flere år sportssjef i Rosenborg. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
SJEF: Stig Inge Bjørnebye var i flere år sportssjef i Rosenborg. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Vinkjeller

Selger av boligen, Stig Inge Bjørnebye, var i flere år en av landets beste fotballspillere, og var en rask og sterk venstreback. Etter å ha spilt i Elverum, Strømmen og Kongsvinger, vendte Bjørnebye til Rosenborg i 1992, hvor han ble i bare ett år, før den engelske storklubben Liverpool hentet ham til fotballøya.

Etter nærmere 200 kamper for Liverpool, avsluttet elverumsingen karrieren i engelske Blackburn. Etter karrieren har Bjørnebye vært trener, før han i 2015 tilbrakte fire år som sportssjef i Rosenborg. I 2021 ble han ansatt som sportssjef i AGF Aarhus.

LIVERPOOL: Stig Inge Bjørnebye tilbragte flere år i den røde drakta. Her fra en kamp mot Rosenborg på Ullevaal Stadion under Norway Cup i 1993. Foto: Ole Chr. Thomassen / Dagbladet
LIVERPOOL: Stig Inge Bjørnebye tilbragte flere år i den røde drakta. Her fra en kamp mot Rosenborg på Ullevaal Stadion under Norway Cup i 1993. Foto: Ole Chr. Thomassen / Dagbladet Vis mer

Foruten en tomt på et mål, inneholder villaen hele fem soverom, kjellerstue og en eksklusiv vinkjeller.

- Det er brukt masse ressurser og penger på å få huset i denne standarden. Huset ser kanskje anonymt ut fra utsida, men innvendig er det fire etasjer der alt er gjennomført ut til fingerspissene. Hele huset har en gjennomgående stil, og det er ikke noe å sette fingeren på, sier megleren til MN24.

Foto: Meglerhuset Nylander
Foto: Meglerhuset Nylander Vis mer

Eksklusivt område

I annonsen trekker megleren fram at eiendommen på Øvre Singsaker ligger i et «eksklusivt område».

Med en prisantydning på 28 millioner kroner, er villaen den nest dyreste boligen som nå er til salgs i Trondheim på Finn.no. Kun et townhouse fra 1877 på Kalvskinnet, som ligger bare 500 meter fra nasjonalskatten Nidarosdomen har en høyere prisantydning (32 millioner).

– Dette er den fjerde eiendommen jeg selger over ti millioner kroner de siste tre månedene. De som har hatt penger fram til nå, har det fremdeles. De er ikke særlig berørt av renter og dårlige nyheter i media, sier megleren til MN24.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer