Selger luksusvilla

Den tidligere englandsproffen og sportsssjefen Stig Inge Bjørnebye selger eneboligen på 327 kvadratmeter til nærmere 30 millioner kroner.

EKSKLUSIV: Stig Inge Bjørnebye selger villaen sin i Trondheim. Foto: Meglerhuset Nylander
EKSKLUSIV: Stig Inge Bjørnebye selger villaen sin i Trondheim. Foto: Meglerhuset Nylander Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): I 2015 kjøpte den tidligere Liverpool-spilleren enebolig til 9 035 000 kroner. Nå selger Stig Inge Bjørnebye, som nå er sportssjef i danske AGF Aarhus, villaen i Trondheim til en prisantydning på 28 millioner kroner.

Det var søndag den over 300 kvadratmeter store villaen på Øvre Singsaker i Trondheim ble lagt ut for salg. Villaen blir i annonsen beskrevet som en «herskapelig villaeiendom med eksklusiv standard og fantastisk utsikt».

– Her må interessentene kjenne sin besøkelsestid. Det er ikke hver dag at noe slikt legges ut for salg, sier Ola Mogseth, eiendomsmegler og salgssjef i Meglerhuset Nylander, til MN24.

Dagbladet har vært i kontakt med Mogseth, som viser til uttalelsene til MN24, som først omtalte salget av den eksklusive villaen.

Vinkjeller

Selger av boligen, Stig Inge Bjørnebye, var i flere år en av landets beste fotballspillere, og var en rask og sterk venstreback. Etter å ha spilt i Elverum, Strømmen og Kongsvinger, vendte Bjørnebye til Rosenborg i 1992, hvor han ble i bare ett år, før den engelske storklubben Liverpool hentet ham til fotballøya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer