Åpner opp om bruddet:

- Respekt for hverandre

Anne Kjersti Kalvå kommenterer for første gang bruddet med Didrik Tønseth.

BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Anne Kjersti Kalvå og Didrik Tønseth hadde gått hvert til sitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Anne Kjersti Kalvå og Didrik Tønseth hadde gått hvert til sitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LERKENDAL (Dagbladet): I slutten av juli ble det kjent at langrennsutøverne Anne Kjersti Kalvå (31) og Didrik Tønseth (32), etter 12 år som kjærester, ni av årene som samboere, hadde gått hvert til sitt.

Utover å si at de hadde kommet fram til at de ønsket å gå fra hverandre, og fortsatt ville være venner og kolleger, ønsket ikke paret å kommentere bruddet.

Nå kommenterer Anne Kjersti Kalvå bruddet for første gang.

- Det er ikke så mye å si om det. Det er klart det er tøft å gå gjennom det, men det var det rette for oss, og vi er fortsatt gode venner og har respekt for hverandre, sa Kalvå til Dagbladet under torsdagens medietreff på Lerkendal i Trondheim, hvor landslaget for tida er på samling.

Siden bruddet har Kalvå flyttet inn i en ny leilighet. Leiligheten ble kjøpt i starten av juli, og ligger ikke langt fra der hun og Tønseth bodde tidligere, viser oversikten over eiendomsoverdragelser.

- Jeg vil jo gjerne være i samme område, og kjøpte meg en leilighet på Byåsen, og Byåsen er ikke så stort, sier Kalvå, og skryter av området på Byåsen, som ligger bare en kort kjørtetur fra VM-løypene i Granåsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.