Letter på sløret om Kjetil Rekdal

Først avgjorde han kampen med å score selvmål mot erkerivalen. etter kampen var han offensiv på både egne og Moldes vegne, til tross for selvmålet.

SELVMÅL: Moldes Kristoffer Haugen (t.v.) avgjorde søndagens erkerivaloppgjør med sitt mål på feil banehalvdel. Her byttes han ut etter 69 minutter spilt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
SELVMÅL: Moldes Kristoffer Haugen (t.v.) avgjorde søndagens erkerivaloppgjør med sitt mål på feil banehalvdel. Her byttes han ut etter 69 minutter spilt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer
Publisert

MOLDE (Dagbladet): Søndag var det duket for et av sesongens store høydepunkt i Eliteserien, da erkerivalene Molde og Rosenborg barket sammen i rosenes by, foran et nærmest fullsatt Aker Stadion.

Etter kampslutt var det spesielt to pressen ville snakke med: RBK-trener Kjetil Rekdal og Moldes venstreback Kristoffer Haugen.

- Det var uflaks for han - han var god, sa Rekdal til Dagbladet etter kampslutt om svigersønnens prestasjoner, som avgjorde kampen til fordel for Rosenborg.

Svigersønnen var på sin side ikke redd for å sende noen stikk i retning svigerfaren etter kampen, og kom samtidig med en aldri så liten «avsløring» om straffetakeren fra VM i 98´.

Selvmål

Den første halvtimen av kampen var moldenserne det klart beste laget, og tok fortjent ledelsen etter om lag kvarteret spilt.

Men så, etter 33 minutter spilt, var vertene maks uheldige. Trøndernes kanadiske debutant, Jayden Nelson, skyter ballen i blokka og ut til corner, som han selv tok.

Corneren ble nydelig slått inn, hvor Haugen var uheldig og satte ballen i eget mål.

- Det er klart det er kjipt. Jeg hadde ikke tenkt å hjelpe noen i dag, men det er sånn som skjer - det er ikke så mye vi får gjort i den situasjonen, sa den uheldig målscoreren til Dagbladets reporter i Molde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer