Krass kritikk mot Rosenborg

- Det er ingen av dem som er Rosenborg-spillere, mener RBK-legenden.

KRITISK: Tidligere fotballspiller Jahn Ivar Jacobsen er nådeløs mot Rosenborgs spillerkjøp. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
KRITISK: Tidligere fotballspiller Jahn Ivar Jacobsen er nådeløs mot Rosenborgs spillerkjøp. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): I motsetning til lagets kvinnelag, som kjemper helt i toppen av Toppserien, har det gått langt dårligere for herrelaget til Rosenborg i Eliteserien denne sesongen.

Laget ligger helt nede på en 11. plass etter 12 serierunder, og er bare fire poeng foran Sandefjord på nedrykkskvalik, og som har to kamper mindre spilt.

I tirsdagens episode av podkasten Rotsekk, som også vises på Nidaros, kommer tidligere RBK-legende Jahn Ivar Jacobsen - bedre kjent som «Mini» - med krass kritikk av klubben.

Kritisk

I podkasten reagerer «Mini» blant annet på en del av de spillerkjøpene Rosenborg har gjort, som Rasmus Wiedesheim-Paul, som ble hentet fra Superettan-klubben Halmstads.

Han påpeker samtidig at det i ettertid av ansettelsen av Mikael Dorsin som sportslig leder, ble hentet veldig mange fra Dorsins tidligere arbeidsgiver, agentselskapet Nordic Sky.

Siden Dorsin ble ansatt som ny sportslig leder i desember 2019, har en rekke spillere tilknyttet agentselskapet Nordic Sky blitt hentet til Rosenborg, eller har fått ny kontrakt med klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer