Dropper samling - stiller på motbakkeløp

Johannes Høsflot Klæbo og Didrik Tønseth er begge til stede på søndagens motbakkeløp i Trondheim, bekrefter arrangøren til Dagbladet.

KLUBBKOMPISER: Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo er begge søndag tilstede på motbakkeløper Bråtesten i Trondheim. Foto: Terje Pedersen / NTB
KLUBBKOMPISER: Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo er begge søndag tilstede på motbakkeløper Bråtesten i Trondheim. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Onsdag bekreftet trener for sprintlandslaget i langrenn, Arild Monsen, at Johannes Høsflot Klæbo ikke blir med resten av langrennslandslaget på samling i Molde kommende uke.

– Dette ble bestemt i går, etter samtaler med Johannes og Øyvind Skarsaune (fysioterapeut) så blir han ikke med til Molde, sier Monsen - og viser til at 25-åringen nå har lagt bak seg noen uker på høydeopphold i USA samtidig som han har en hamstringskade bak i låret, sa Monsen til VG onsdag.

Motbakkeløp

Mens resten av sprintlandslaget reiser på treningssamling til Molde søndag, er Johannes Høsflot Klæbo til stede på motbakkeløpet Bråtesten i Trondheim.

- Johannes stiller ikke til start forståelig nok grunnet skade, men han stiller opp for klubben for å dele ut premier til barn som løper ei lita motbakkeløype, skriver Olav Røset, løpsleder for Bråtesten og nestleder i Byåsen IL, til Dagbladet.

En som derimot skal delta, er landslagskollega Didrik Tønseth.

- Det at våre egne løpere Didrik og Johannes møter opp i vårt eget arrangement er viktig, sier Røset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.