Dropper samling - stiller på motbakkeløp

Johannes Høsflot Klæbo og Didrik Tønseth er begge til stede på søndagens motbakkeløp i Trondheim, bekrefter arrangøren til Dagbladet.

KLUBBKOMPISER: Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo er begge søndag tilstede på motbakkeløper Bråtesten i Trondheim. Foto: Terje Pedersen / NTB
KLUBBKOMPISER: Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo er begge søndag tilstede på motbakkeløper Bråtesten i Trondheim. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Onsdag bekreftet trener for sprintlandslaget i langrenn, Arild Monsen, at Johannes Høsflot Klæbo ikke blir med resten av langrennslandslaget på samling i Molde kommende uke.

– Dette ble bestemt i går, etter samtaler med Johannes og Øyvind Skarsaune (fysioterapeut) så blir han ikke med til Molde, sier Monsen - og viser til at 25-åringen nå har lagt bak seg noen uker på høydeopphold i USA samtidig som han har en hamstringskade bak i låret, sa Monsen til VG onsdag.

Motbakkeløp

Mens resten av sprintlandslaget reiser på treningssamling til Molde søndag, er Johannes Høsflot Klæbo til stede på motbakkeløpet Bråtesten i Trondheim.

- Johannes stiller ikke til start forståelig nok grunnet skade, men han stiller opp for klubben for å dele ut premier til barn som løper ei lita motbakkeløype, skriver Olav Røset, løpsleder for Bråtesten og nestleder i Byåsen IL, til Dagbladet.

En som derimot skal delta, er landslagskollega Didrik Tønseth.

- Det at våre egne løpere Didrik og Johannes møter opp i vårt eget arrangement er viktig, sier Røset.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer