Klæbo om skaden:

Dropper samling - nye undersøkelser venter

Sommeren har på langt nær vært optimal for den trønderske skistjernen, som innrømmer at det tar tid å bli helt bra igjen.

OVERSETTELSE: Johannes Høsflot Klæbo fnyser av russisk oversettelse. Video: Løkås/Haarstad Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Et drøyt tre uker langt høydeopphold i Park City i Utah er over. Søndag var den trønderske skistjernen Johannes Høsflot Klæbo tilbake i Trondheim.

Som Dagbladet har skrevet om tidligere, pådro Klæbo seg en belastningsskade øverst i hamstringen i begynnelsen av juli. En skade trønderen på langt nær er blitt kvitt.

- Status er at det tar tid. Skulle gjerne stått her og sagt det er helt bra, men det er fortsatt den lille murringa som jeg gjerne skulle vært foruten, sier Klæbo til Dagbladet.

Dagbladet møtte skistjerna da han delte ut premier under det tradisjonsrike motbakkeløpet Bråtesten i Trondheim søndag.

Den kommende tida skal trønderen treffe både fysioterapeuter og flere leger, for å se på hva som skal gjøres framover, og ikke minst hva som er status, forteller Klæbo.

Håper

Samtidig som trønderen kom hjem til Trøndelag, er høsten for alvor i gang i den trønderske hovedstaden. Snart er det bare 50 dager til sesongåpningen på Beitostølen 18. november.

I august anslo trønderen til at skaden fortsatt ville ta åtte til tolv uker, men presiserte samtidig at skadeperioden kunne bli både kortere og lengre enn dette estimatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.