Johannes Høsflot Klæbo:

Detaljen vekker oppsikt

Johannes Høsflot Klæbos (25) grillfest fikk klokkeinteresserte til å sperre opp øynene.

RUNDLURT: Her blir gullvinner Johannes Høsflot Klæbo lurt av barndomsvenninna Julie Myhre. Reporter: Kristoffer Løkås, Foto: Dennis Appelong, Klipp: Håvard Bjørnerem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Som vanlig fikk den trønderske skistjerna Johannes Høsflot Klæbo mange tusen «likes», da han i august publiserte et bilde for sine nærmere 500 000 følgere på Instagram.

Fra terassen hjemme på Byåsen delte 25-åringen et bilde der han poserer mens hans klargjør et festmåltid bestående av saftige burgere.

For mange ser bildet ut som et helt ordinært instagram-bilde, men flere har derimot bitt seg merke i en liten detalj på trønderens høyre håndledd:

Vanvittig prislapp

- Dette er en Rolex 126710BLRO, også kjent som «Pepsi». Det er nok en av stål-modellene fra Rolex med ekstra høy etterspørsel, sier Sander Opperud Odden, klokkeekspert og administrator for en av verdens største Facebook-grupper for klokkeinteresserte, Klokkeriet.

Ifølge Opperud Odden blir klokker som dette ekstra dyre, fordi etterspørselen overgår tilbudet fra produsenten.

- Den koster 108 300 kroner fra forhandler, men som det meste fra Rolex er det høyere etterspørsel enn tilbud. På bruktmarkedet nå går disse klokkene for rundt 220 000 kroner, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer