MOSVIK (Dagbladet): I sommer satte familien Northug, med John og Tomas Northug i spissen, opp en pop-up restaurant like ved gården i Framverran i Mosvik.
- Det var et artig prosjekt. Jeg hadde nok bedre trua på det enn de hadde selv, sier Tomas, og ser bort på pappa John.
- Det er bra det skjer noe. Det meste faller bort, først skole, så butikken. Det er viktig at det er noe som holder liv i distriktene, legger Tomas til.
Et solid nederlag
I naustet nedenfor Northug-gården, som ligger idyllisk plassert ved Beitstadfjorden, åpnet Northug pop-up restauranten flere ganger denne sommeren.
På menyen sto både fiskesuppe, spekemat, rømmegrøt og spareribs, i tillegg til is og bakst til dessert. Naustet hadde samtidig fått innvilget skjenkebevilling av kommunen.
Noe annet som sto på menyen var salat. Ikke bare en, men to salater.
- Jeg må fortelle historien om sommersalaten, for den har jeg vært fryktelig stolt av. Jeg skulle bidra med den da, men den røk for kyllingsalaten. Det ble et nederlag, sier John, og legger til at han ikke liker å tape.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger