Bareier i sjokk etter drap:

- Veldig tungt

De to mennene skal ha møttes tilfeldig på pub. Kort tid etter var en av dem død og den andre siktet for drap. Bareieren forteller for første gang om hvordan natta var.

DRAP: Den siktede og avdøde, begge menn i 50-åra, møttes på denne baren, Stjørdal Sportsbar & Restaurant, før de dro til den siktedes leilighet, hvor avdøde seinere ble funnet. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet
DRAP: Den siktede og avdøde, begge menn i 50-åra, møttes på denne baren, Stjørdal Sportsbar & Restaurant, før de dro til den siktedes leilighet, hvor avdøde seinere ble funnet. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STJØRDAL/OSLO (Dagbladet): Mandag ble det kjent at den avdøde mannen i 50-åra, som søndag kveld ble funnet død i en leilighet i Stjørdal sentrum, hadde møtt den nå siktede mannen i 50-åra på Stjørdal Sportsbar & Restaurant natt til søndag.

Driver av sportsbaren, Delshad Mahamoud, forteller at drapet kom som et sjokk på dem.

- Det var veldig tungt for oss, sier Mahamoud til Dagbladet, og sier at han og de ansattes tanker går til de etterlatte.

Slik var stemningen

Selv beskriver bareieren kvelden som en helt vanlig og fin kveld med god stemning, og cirka 150 gjester hos det som er et av byens mest populære utesteder.

- Det var fotballkamper, vi laget pizza og hadde livemusikk. Det var ingen krangling eller slåsskamper den kvelden, så det var veldig fint.

- Stemninga var kjempefin - det var topp stemning.

Dødsfallet sjokkerer og preger lokalsamfunnet i Stjørdal mandag.

Politifaglig etterforskningsleder Eivind Gulseth om drapet i Stjørdal. Reporter: Henrik Einangshaug / Dagbladet Vis mer

Kontaktet av politiet

I 22-tida søndag kveld ble sportsbaren kontaktet av politiet, forteller bareier. Selv hadde han og de andre ansatte lite å bidra med, da de selv ikke hadde lagt merke til noe spesielt, ifølge han.

- Dere la ikke merke til noe spesielt?

- Nei, vi la ikke merke til noe spesielt, verken jeg eller mine ansatte, sier Mahamoud.

Mandag ettermiddag åpnet sportsbaren igjen dørene for en ny kveld. Mahamoud forteller at han vil samle de ansatte på starten av dagen, slik at de får snakket sammen om det som har skjedd.

En person er pågrepet etter et mistenkelig dødsfall i Stjørdal. Foto & video: Henrik Einangshaug / Dagbladet Vis mer

Ingen relasjon

Drapet framstår som tilfeldig, forteller påtaleansvarlig Anette Strøm Røsholdt.

- Avdøde virker å være et tilfeldig offer. Vi er ikke kjent med noen relasjon mellom siktede og fornærmede, sier Røsholdt til Dagbladet.

Politifaglig etterforskningsleder Eivind Gulseth opplyser til Dagbladet at den avdøde var i Stjørdal gjennom jobb.

Da Dagbladet snakket med Gulseth i 12-tida mandag, kunne han fortelle at den siktede var inne i avhør hos politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer