Trøndelag:

Siktet for bortføring av kvinne

En mann i 30-åra fra Trøndelag er siktet for bortføring av en kvinne fra Sverige til Norge. Siktede nekter straffskyld, og vil begjære seg løslatt fra varetekt.

SIKTET: En mann fra Trøndelag er siktet for bortføring av en kvinne. Foto: Gorm Kallestad / NTB
SIKTET: En mann fra Trøndelag er siktet for bortføring av en kvinne. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): En mann fra Trøndelag er siktet for uberettiget å ha tatt seg inn på en adresse, vold mot en kvinne og for å ha bortført kvinnen til Norge, skriver Trønder-Avisa.

Den siktede mannen i 30-åra skal tidligere i november ha oppsøkt kvinnen på en adresse i Jämtland i Sverige, hvor han skal ha tvunget henne med seg tilbake til Norge. Dette for å få kvinnen til å signere dokumenter som omhandler deres felles sønn, står det i kjennelsen fra Frostating lagmannsrett.

Det var Trønder-Avisa som først omtalte kjennelsen.

Ikke forelagt siktelsen

Den siktedes forsvarer i Norge, advokat Anders Kjøren, opplyser at den siktede ikke kjenner seg igjen i vesentlige deler av det faktiske hendelsesforløpet som framkommer av arrestorden, kommer det fram i kjennelsen fra lagmannsretten.

- Formelt har han ikke tatt stilling til siktelsen, da han ikke har blitt forelagt en siktelse. Han har fått informasjon om hvorfor svenske myndigheter vil ha han utlevert til Sverige. Han kjenner seg ikke igjen i de vesentlige forhold fra svensk politi, sier Kjøren til Dagbladet tirsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer