Nina (56) døde etter kranvelt i Melhus

Det var 56 år gamle Nina Lise Berg som døde etter at en kran veltet over kjøpesenteret på Melhustorget 6. januar. Det opplyser familiens bistandsadvokat, Mette Skoklefald, til Dagbladet.

OMKOM: En person omkom da en kran veltet over kjøpesenteret Melhustorget i Melhus kommune 6. januar 2023. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet
OMKOM: En person omkom da en kran veltet over kjøpesenteret Melhustorget i Melhus kommune 6. januar 2023. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet Vis mer
Publisert

Hun jobbet på Eurosko på Melhustorget, noe hun hadde gjort de to siste åra. Aksjonær og styreleder Thor Arne Falkanger har bare positive ting å si om arbeidstakeren sin.

- Hun var positiv, omsorgsfull og godt likt av alle - ikke minst blant dem hun hadde lederansvar for, sier han til Dagbladet.

Berg jobbet for Falkanger i drøye 16 år, de siste ni som butikkleder.

- Jeg tror de som jobbet under Nina vil beskrive henne som omsorgsfull og en person med godt lederskap. De som var tett på henne, er ganske preget av det som har skjedd, fortsetter Falkanger.

KRANVELT: Rebecka Nisseby ble vitne til kranen som veltet på Melhus. Video/reporter: Henrik Einangshaug Vis mer

Selv beskriver han henne som en dyktig, ambisiøs og veldig flink butikkleder.

- Hun vil bli dypt savnet, både av de hun jobbet tett sammen med og oss. Våre tanker går selvfølgelig til hennes familie og de etterlatte, som står igjen uten en person.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer