Eksklusiv kopp:

- Måtte ta sjansen

Rundt 100 personer hadde stilt seg i kø før butikken åpnet, i håp om å få tak i en av de eksklusive koppene.

HELDIG: Siril Solem var en av de heldige til å sikre seg den eksklusive mummikoppen «Havbris» onsdag. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet
HELDIG: Siril Solem var en av de heldige til å sikre seg den eksklusive mummikoppen «Havbris» onsdag. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Flere hundre personer sto i morgentimene onsdag i kø utenfor Illums Bolighus i Midtbyen i Trondheim.

I anledning bursdagen til forfatter Tove Jansson, samt 150-årsjubileet til finske mummikopp-produsenten Arabia, lanserte de onsdag mummikoppen «Havbris».

- I Norge er det Illums Bolighus og en butikk i Bergen som er eneste selgerne av koppen. Det er ikke en mulighet for å få tak i denne i butikk i ettertid, og vi selger den heller ikke på nettbutikk i dag, sier butikksjef Sanna Kasbøl til Dagbladet, mens kundene strømmet på.

Måtte forlate køa

Selv fikk butikken inn rundt 1000 eksemplarer av «Havbris», som siden åpning klokka 10 onsdag har blitt solgt unna i et forrykende tempo.

En av de som ventet utenfor da butikkdørene åpnet, var Siril Solem fra Budal i Trøndelag, som akkurat klarte å få tak i en kopp før det var for seint, selv om hun måtte forlate køen.

- Jeg var her da det åpnet, men fant ut at det ikke var vits i å stå i køen lenger, da jeg hadde gjort en avtale. Heldigvis var det igjen litt kopper nå, sier Solem, som forlot køen rundt klokka halv elleve.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.