I Giske-gruppe:

Hetses

Jonas Gahr Støre kalles landsforræder i en støttegruppe for Trond Giske. Også Hadia Tajik hetses: «Huff for ei h....». Giske og hans Ap-lokallag tar sterkt avstand fra hetsen. - Mange innlegg og kommentarer fillerister dem som urettmessig spente bein på Giske, sier gruppas administrator til Dagbladet.

FÅR TYN: Hadia Tajik og Jonas Gahr Støre får både kritikk og hets i støttegruppa for Trond Giske på Facebook. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
FÅR TYN: Hadia Tajik og Jonas Gahr Støre får både kritikk og hets i støttegruppa for Trond Giske på Facebook. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) omtales som landssviker, Quisling og idiot i «Støttegruppa for Trond Giske» på Facebook.

Gruppa har over ti tusen medlemmer og ble opprettet i kjølvannet av varslene mot Trond Giske.

Giske har innrømmet og beklaget upassende oppførsel tilknyttet noen av varslene, men bestrider samtidig innholdet i flere andre varsler mot ham.

Også Adresseavisen har omtalt denne saken. Det overveldende flertallet i støttegruppa til Giske sier at de stemmer Arbeiderpartiet.

- Uten baller

Trond Giske beskrives i gruppa som «redningen for Ap». En rekke personer tar til orde for at Giske bør bli landets neste statsminister.

Den nåværende statsministeren møter samtidig sterk kritikk og hets:

«Udugelig som statsminister. Ødeleggende for egen befolkning», skriver én om Støre. «Han er tannløs og uten baller», skriver en annen, mens en tredje beskriver Støre som den største klovnen som har ledet Ap.

«Den regjeringen lever i en egen boble og med det mistet all bakkekontakt. Milevis fra dagliglivet til vanlige folk. Det kjennetegnes på uttalelser etter uttalelser i mediene fra statsråder og Støre daglig», skriver et fjerde gruppemedlem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.