Tranmælfestivalen

Bjørnar Skjæran til Trond Giskes festival

Fiskeri- og havministeren inntar Folkets Hus i Trondheim - sammen med kjendiser, ordførerkandidater og LO- og PR-topper - når Trond Giske og lokallaget hans inviterer til festival til helga.

DELTAR PÅ GISKES FESTIVAL: - Jeg synes det er flott at lokallagene er aktive, og så er det alltid trivelig å komme til Trøndelag, skriver fiskeriministeren i en melding til Dagbladet. Foto: Torstein Bøe / NTB
DELTAR PÅ GISKES FESTIVAL: - Jeg synes det er flott at lokallagene er aktive, og så er det alltid trivelig å komme til Trøndelag, skriver fiskeriministeren i en melding til Dagbladet. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): Bjørnar Skjæran, fiskeri- og havminister og nestleder i Ap, deltar på Tranmælfestivalen til helga. Det bekrefter han selv overfor Dagbladet via departementet.

- Jeg synes det er flott at lokallagene er aktive, og så er det alltid trivelig å komme til Trøndelag. Jeg ser fram til en rundtur i hele fylket, som en del av Arbeiderpartiets høstkampanje. I tillegg til Trondheim, skal vi besøke Frøya, Hitra, Steinkjer, Verdal og Levanger, skriver Skjæran i en melding til Dagbladet.

Ap-festivalen organiseres i samarbeid mellom lokallaget Nidaros sosialdemokratisk forum og Trondheim Ap, og går av stabelen 21. og 22. oktober.

Primus motor bak prosjektet er Nidaros-leder Trond Giske. En rekke Ap-topper, kjendiser, en LO-nestleder og en statssekretær deltar også.

- Invitert via fylkespartiet

I en e-post med praktisk informasjon som har gått ut til presse og deltakere, kommer det fram at Skjæran skal delta i en sofasamtale med tittelen «Farvel folkestyre?» sammen med stortingsrepresentant Eva Kristin Hansen og Bjarne Håkon Hanssen, tidligere statsråd og partner i PR-byrået Kruse Larsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer